kolommen systeem

Bij een potje online roulette spelen wil je één ding en dat is winnen. Als je wilt winnen moet je wel echt een serieuze poging gaan doen. Gelukkig zijn er meerdere manieren waarop je een serieuze poging kan gaan doen om te winnen. Eén van de manieren om je winkansen te verhogen is door een strategie toe te passen. Het kolommen systeem is één van de strategieën die je kan toepassen om te winnen. De uitbetaling kan hier flink bij oplopen en dit maakt het de moeite waard om ermee aan de slag te gaan. Wij leggen je hier alles over het systeem uit en je winkansen als je hem in de praktijk gaat toepassen.

Speel nu een potje online roulette

Roulette is verdeeld in 3 kolommen

Bij de roulettetafel zie je al snel dat er drie kolommen zijn waarop je kan inzetten. Je hebt Kolom 1 met 1 t/m 12, Kolom 2 met 13 t/m 24 en Kolom 3 met 25 t/m 36. Als je op een kolom inzet bijvoorbeeld 2. Dan betaalt deze 2 keer je inzet uit als je wint. Dit betekent dat je niet elke ronde hoeft te winnen. Dit is interessant want we weten allemaal dat je in de praktijk nooit elke ronde wint. Gelukkig is deze strategie hier dus op ingesteld. Je hoeft zo niet meer iedere ronde te winnen om een leuk bedrag te pakken.

Het kolommen systeem gebruiken

Je bent nu op de hoogte van het bestaan van de kolommen bij roulette. Alleen nu ga je het systeem ook nog eens inzetten. Je gaat dit doen door een klein bedrag inzetten op kolom 1. Op kolom 2 zet je het dubbele in van kolom 1. En bij kolom drie zet je zelfs het viervoudige van je eerste kolom inzet in. Dit is het systeem dat je gaat gebruiken bij de kolommen strategie. Je hoeft dus eigenlijk alleen na te denken hoe hoog het bedrag in de eerste kolom gaat worden. Dit is een beetje afhankelijk van je eigen budget. Voor de rest hoef je er eigenlijk vrij weinig over na te denken.

Het systeem verder toepassen

Je hebt de eerste ronde ingezet zoals hierboven omschreven. Je draait aan het wiel en in één van de kolommen valt het winnende getal. Maar hoe gaat het nu verder? In principe verdubbel je elke ronde de inzet bij de eerste kolom. De rest van de inzet groeit hierbij mee. Dit betekent dus ook dat kolom 2 en 3 verdubbelt. Je moet dus echt goed nadenken welk bedrag je gaat inzetten bij kolom 1. Als het te hard stijgt kan je het mogelijk niet meer voorwerken en ben je failliet. Gelukkig hoef je over de rest eigenlijk niet meer na te denken. Behalve over je inzet aan het begin van het systeem.

Eenvoudige strategie om te gebruiken

In de praktijk blijkt dat het kolommen systeem eenvoudig in gebruik is. Je hoeft enkel over je eerste inzet na te denken en de rest gaat vanzelf. Je verdubbelt vervolgens elke ronde een stukje van je budget. Het enige wat je bij dit systeem wel nodig hebt is een ruim budget. Helaas is het niet voor elke speler weggelegd om telkens elke ronde ongeacht wat er gebeurt te verdubbelen. Het enige voordeel dat je hebt is dat je bijna elke ronde wint. Er valt op het huisvoordeel na altijd wel een getal uit je kolom. Dit is natuurlijk een mooi voordeel als je net begint met spelen. Want zo bouw je langzaam een leuk budget op. Maar de getallen moeten natuurlijk wel goed gaan vallen. Als ze niet goed vallen kan je zomaar een hoop geld gaan verliezen.

Variaties op het systeem

nul vakje

In de praktijk zien we dat er verschillende variaties zijn bij de Kolommen strategie. Er zijn bijvoorbeeld spelers die één kolom weghalen. Je verkleint hiermee de winkans, maar je zet ook minder geld in. Dit kost je uiteindelijk minder geld aan inzetten. Je verkleint zo het risico als er een reeks verliezen vallen. Helaas komt het ook met drie kolommen voor dat je een reeks verliezen achter elkaar krijgt. Bijvoorbeeld als de eerste kolom telkens valt en de kolommen met een hoge inzet links blijven liggen. Toch is er met dit systeem absoluut ruimte voor je eigen creativiteit. Bijvoorbeeld om je inzet minder snel te verdubbelen of om met mindere kolommen te spelen etc. Dit maakt het leuk om met deze tactiek te spelen.

Verhoogt het de kolommen strategie je winkans?

We denken dat je redelijk wat risico neemt om met dit systeem te spelen. Dit betekent overigens niet dat het onmogelijk is om hiermee te winnen. Het risico van dit systeem is officieel gemiddeld tot hoog. Het is wel een gemakkelijk systeem om toe te passen. Wij geven je als advies om een ruim budget te storten en een winstdoel vast te stellen. Speel dit systeem niet te lang door want dan loop je tegen je limiet aan. Stop vooral op tijd en je zal uiteindelijk wel winnen met dit systeem.

€250 + 100 FS